Blogeinträge von gob beits

Nutzerbild von gob beits
von gob beits - Thursday, 10. June 2021, 08:06
Weltweit öffentlichfans neppe kommer tilbake til stadionerMajor League Soccer kunngjorde atBillige Fotballdrakter, Fußballtrikots Günstig, Kjøpe Fotballdrakter, Voetbalshirts

april, en lørdag, og har 34 kjøpe fotballdrakter på nett 13 i vestkonferansen


Major League Soccer kunngjorde at MLS-sesongen i 2021 begynner 3. april, en lørdag, og har 34 kamper for hver av ligaens 27 klubber, inkludert utvidelsessiden Austin FC.

Den ordinære sesongen avsluttes med MLS Decision Day den 7. november, etterfulgt av sluttspillet for MLS Cup som starter 19. november, og MLS Cup-finalen skal holdes 11. desember.

MLS hadde opprinnelig rettet mot en startdato i midten av mars, men en kilde med kjennskap til situasjonen sa at da det var klart at CONCACAF Champions League også ville starte i april, ga MLS ekstra fleksibilitet til å utsette starten på den vanlige sesongen med to uker. I samsvar med MLS helse- og sikkerhetsprotokoller, vil spillerne være pålagt å karantene og gjennomføre individuelle treninger når de rapporterer tilbake til sine klubber.

billige fotballdrakter

Fußballtrikots Günstig

Enhver sesongstart er betinget av at MLS og MLS Players Association godtar vilkårene i en revidert kollektivavtale. På grunn av den pågående pandemien, og det faktum at fans neppe kommer tilbake til stadioner i betydelig antall når som helst snart, påkalte ligaen en force majeure-klausul i slutten av desember som resulterte i et 30-dagers forhandlingsvindu. Hvis det ikke oppnås noen avtale, kan begge sider oppheve CBA, selv om det er større sannsynlighet for at partiene gjør et slikt grep. Samtalene pågår.

kjøpe fotballdrakter

voetbalshirts

MLS vil se åpningen av nye stadioner for Austin FC, FC Cincinnati og forsvarende mester Columbus Crew SC. Med Austin FCs ankomst vil 2021-sesongen inneholde 14 klubber i Østkonferansen og 13 i Vestkonferansen.

Jalkapallo Pelipaidat Halvalla

fotbollskläder barn billigt

fotballdrakter på nett

Køb Fodboldtrøjer

voetbalshirts